Viviane van der Kolk

foto Viv voor brochure en websites   Viviane van der Kolk

 

Geboren in Den Haag waar ik diverse opleidingen heb gevolgd en veel verschillende functies bekleed. Hierdoor heb ik een ruime werkervaring in diverse arbeidsomgevingen. Enige tijd in het buitenland wonen heeft ervoor gezorgd dat ik mijn horizon zowel letterlijk als figuurlijk heb verruimd. Sinds geruime tijd heb ik een eigen praktijk. Door veranderingen in de maatschappij en door mijn vele interesses heb ik mij toegelegd op verschillende disciplines. Zo werk ik als zelfstandige als eclectisch psychotherapeut, hypnotherapeut, orthomoleculair gewichtsconsulent en docente weerbaarheid. Werken met groepen en een op een levert mij veel afwisseling.

Mijn werkstijl kenmerkt zich door:

  • Humor en verantwoordelijkheidsbesef
  • Invoelingsvermogen en compassie
  • Improvisatietalent en veelzijdigheid
  • Flexibiliteit en doelgerichtheid
  • Intuitie en gedegen scholing en bijscholing

 

Kijk ook eens op een van mijn andere sites:

www.levensinzicht.com, site over hypnotherapie en alle ander technieken die ik in kan zetten bij psychische, maar ook fysieke problematiek;

www.respect4allcursus.nl, site over weerbaarheidstrainingen die ik geef om te leren op een adequate manier assertief te zijn,  zelfvertrouwen te krijgen en lekker in je vel te zitten.

en zeker in het kader van deze site is de volgende site interessant:

www.hypnotischemaagband.pro, samen met een collega hypnotherapeut heb ik de opleiding gevolgd, om ter ondersteuning van afvallen een maagband via hypnose aan te brengen.